Miljøbevisst programleder

Stian Barsnes Simonsen har jobbet med Regnmakerne i 9 år. Og han er kjempeflink til å spare strøm!

Regnmakerambassadør

Stian Barsnes Simonsen, som har jobbet med Regnmakerne i 9 år er nok en gang programleder på Regnmakerdagen. Som Regnmakerambassadør er han veldig flink på å spare strøm.

- Etter at jeg begynte å jobbe med Regnmakerne har jeg blitt flinkere og flinkere. Jeg byttet bil til en som brukte mindre diesel. I fjor etterisolerte jeg huset mitt og jeg skiftet ut vinduer. Nå har jeg el-bil og en vanlig, men nå i dag bestilte jeg prøvetime for enda en el-bil!

Programleder

Stian synes det å jobbe med Regnmakerne er kjempegøy, og mener det er en ære å få lov til å jobbe med det så lenge.

- Det er jo litt gøy for meg som får leke litt artist, siden jeg har laget to Regnmakersanger. Det er sikkert derfor jeg har fått holde på så lenge. Disse sangene blir jo brukt flere år på rad. Da får jeg også lede showet, og det er supergøy. Å jobbe med de heiteste artistene i Norge, og gjøre miljøbevisste unger glad. Det blir ikke bedre enn det.

Strømsparingstips

- Ikke dusj så lenge. Det er det strømsparingstipset jeg liker minst, for jeg elsker å dusje lenge. Lag en litt ekstra stor dusj, og la hele familien dusje samtidig. Det gjør vi hjemme hos oss. Dusj sammen så sparer du energi!

 

 

bilde