Informasjon til de voksne

Regnmakerreporter 2013 er for alle elever i 6. trinn ved skoler som er påmeldt arrangementet Regnmakerdagen i Ålesund 13. juni 2013.

Vi ønsker å finne 2 elever fra 6. trinn i påmeldte skoler og gjøre dem til reportere på Regnmakernes eget nettsted, i aviser og andre medier og på en tv-sending som vil bli sendt på NRK Super. Vi ønsker å finne 1 gutt og 1 jente.

Når alle påmeldingsskjemaer er sett, vil noen bli plukket ut til en AUDITION i Ålesund. Av disse igjen, vil de 2 Regnmakerreporterne som skal være med på innspilling bli plukket ut. Elevene vil bli tatt ut av skolen for å gjøre pressesaker, nettreportasjer og tv-opptak i til sammen 3 dager i perioden fra midten av april til midten av juni 2013. Enova Regnmakerne vil også kontakte skolen angående dette.

Vedlagt finner dere beskrivelse av Regnmakerreporter 2013 og påmeldingsskjema. I beskrivelsen står det hva elevene må gjøre for å kunne melde seg på.

Regnmakerdagen er et nasjonalt arrangement for skoleelever der temaene energi og klima settes øverst på dagsordenen. Vertskapsrollen har rullert blant flere norske byer og i 2013 ønsker Ålesund kommune og statsforetaket Enova velkommen til en annerledes skoledag med aktiviteter, kåringer og et stort show med kjente artister. Det gjøres TV-opptak fra dagen som vil bli sendt på NRK Super.

Det er den voksne som føres opp som KONTAKTPERSON som vi vil holde kontakt med i prosessen, og som må være med på audition. Beskjeder til de andre foreldrene vil gå gjennom KONTAKTPERSONEN.

Spørsmål kan rettes til: regnmakerne@fabelaktiv.no

 

bilde